Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken

Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken

Nieuws

Online presentatie/toelichting over de NVAF Richtlijn Funderingswerk in de publieke Omgeving op 3 februari 2021

Aangezien fysieke bijeenkomsten op dit moment niet mogelijk zijn, heeft de NVAF besloten om digitale kennissessies te organiseren voor de leden. De eerste kennissessie van de werkgroep Arbeidsomstandigheden en Milieu zal in het teken staan van onze richtlijn Funderingswerk in de Publieke Omgeving en gaat plaatsvinden op woensdag 3 februari 2021 vanaf 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur via Microsoft Teams. Marcel Kouwenhoven (Voorbij Funderingstechniek) zal een presentatie van de richtlijn verzorgen.

De laatste jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor de veiligheid van het publiek bij bouwwerkzaamheden. Mede naar aanleiding van een aantal ongevallen die uitgebreid in de media zijn verschenen.

De NVAF Richtlijn Funderingswerk in de Publieke Omgeving is bestemd voor opdrachtgevers, ontwerpers, bevoegd gezag, aannemers en funderings(onder)aannemers om deze specialistische werkzaamheden zo veilig mogelijk te kunnen ontwerpen, inrichten en uitvoeren. Met deze presentatie via teams geven we een toelichting op onze richtlijn.

VOOR WIE?
Voor iedereen die te maken kan krijgen met funderingswerk in de publieke omgeving: ontwerpers, engineers, werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders, verkopers, veiligheidskundigen etc.

AANMELDEN
Aanmelden kan door middel van een mail naar secretariaat@nvaf.nl. Je zult vervolgens een teams-outlook-vergaderingsverzoek ontvangen die je dient te accepteren. Hierdoor wordt deze teams-presentatie automatisch in je outlook-agenda gezet.

Tot dan!!