Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken

Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken

Funderingswerker

Opleidingen Funderingsbranche

Als funderingswerker werk je nooit alleen. Samen met de rest van het team leg je de basis voor een bouwwerk: de fundering. Daarbij maak je gebruik van de nieuwste technieken en de vakkennis die je tijdens jouw opleiding én jouw eerdere werkzaamheden hebt opgedaan. Funderingswerkers zijn mannen en vrouwen met karakter die gerust tegen een beetje kou kunnen en niet bang zijn voor vieze handen.
De beroepsopleiding tot funderingswerker stoomt je klaar voor het echte funderingswerk. In deze opleiding maak je kennis met alle facetten van het funderen. Zo doe je ervaring op met het werken met een funderingsinstallatie en leer je hulpapparatuur zelfstandig te bedienen en onderhouden. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat de machinist te helpen bij het op- en afbouwen van de funderingsinstallatie en je leert hoe je paalsystemen plaatst en installeert. Na het afronden van de opleiding weet je als geen ander hoe je funderingswerken perfect kunt uitvoeren én controleren.

 

beroepsopleiding
funderingswerker
theorie en praktijk
5 dagen

 

Handig om te weten: na het afronden van deze beroepsopleiding kun je direct aan het werk in de funderingsbranche. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om door te groeien tot machinist funderingsmachine.