Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken

Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken

Nieuws

Uitnodiging Webinar over de MBO opleiding Vakman Fundering op donderdag 18 maart 2021

Inmiddels is het bij vele bekend dat alle funderingsbedrijven en de NVAF gezamenlijk gestart zijn met de communicatiecampagne FF stampen, lekker verdienen. Gezamenlijk promoten wij de MBO opleiding Vakman Fundering en gaan we op zoek naar leerlingen! Als deze leerlingen in september 2021 starten met de opleiding is het van belang dat jouw organisatie ‘gereed’ is om deze leerlingen te begeleiden. Heb je bijvoorbeeld al onderzocht of jouw funderingsbedrijf een erkend leerbedrijf is? En zijn er al leermeester(s) aangesteld?
Wij ervaren dat er al processen in gang zijn gezet door funderingsbedrijven, maar dat er ook veel vragen zijn. Daarom organiseren wij een Webinar op donderdag 18 maart 2021 van 9:00-10:00 uur waarin wij jullie voorzien van (praktijkgerichte) tips en kunnen er vragen gesteld worden. De agenda is inmiddels bekend en deze is als volgt:

  1. Opening
  2. Sanne van Zoeren (Marketing & Communicatie bij NVAF) zal ingaan op de lopende marketingacties ten aanzien van de communicatiecampagne.
  3. Henri Martens (werkzaam bij het SBB) vertelt je alles over het SBB en de voorwaarden die worden gesteld om een leerbedrijf te worden. En hij geeft nog veel meer informatie.
  4. Joop van der Wal (werkzaam bij Trainingscentrum Crescendo) zal ingaan over het begeleiden van leerlingen.
  5. Als laatste geeft Jaap Estié (directeur bij de NVAF) een update over de laatste stand van zaken.
  6. Voordat de Webinar eindigt is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wil je aanwezig zijn bij de Webinar? Meld je dan aan. Dit kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@nvaf.nl waarna je vervolgens een Teams uitnodiging ontvangt.

Met alle inspanningen om leerlingen te zoeken willen wij ook VMBO scholen benaderen zodat zij ook kunnen helpen met het promoten (kenbaar maken) van de MBO opleiding Vakman Fundering bij de leerlingen.

Daarom willen wij graag van je weten welke VMBO scholen wij zeker moeten aanschrijven. Je helpt ons ontzettend door zoveel mogelijk complete gegevens aan te leveren van de scholen (denk hierbij ook aan een contactpersoon en mailadres). Wederom kan je deze gegevens mailen naar secretariaat@nvaf.nl